Categorieën
Algemeen

Zomer feestavond

Op zaterdag 22 juni stond de ‘zomer feestavond’ op de agenda. De evenementencommissie had niets aan het toeval overgelaten en voor de zekerheid de tent opgezet. Gelukkig is dit achteraf niet nodig gebleken want het weer was zodanig mooi dat we heerlijk buiten konden zitten. Leuke bijkomstigheid was dat de organisatie, na overleg met het bestuur, de consumptie gratis uit de fooienpot aan mocht bieden.

Met een toch wel magere opkomst van ongeveer 40 leden was het ondanks dat, een heel gezellige avond. Het entertainment kwam van de band ‘The Gray Men’. Deze 5-mans band speelde voornamelijk nummers uit de 60- en 70-er jaren en zorgde hiermee voor een heel fijne muzikale omlijsting. En, voor de meesten heel herkenbaar.

Al met al kon er weer gesproken worden over een top-avond. Met dank aan de evenementencommissie en Myrthe van Tuyn en Bram de Bruin achter de bar en met Walter van der Valk in de catering, is niemand iets tekort gekomen en was het zo maar laat!

Onderstaand een foto-impressie.