Grave

De haven van onze watersportvereniging ligt vlakbij het centrum van Grave, waardoor u op loopafstand boodschappen kunt doen (Klinkerstraat en Rogstraat). Ook vindt u er gezellige terrasjes en restaurants.

Wilt u Grave wat beter bekijken, breng dan een bezoek aan de de St.Elisabethkerk, het Arsenaal, de karakteristieke geveltjes in de Klinkerstraat, de Brugstraat en Rogstraat, en de Hampoort (bouwjaar 1688).

Links
Meer toeristische informatie over Grave en omgeving kunt u vinden via de gemeentelijke website: Grave digitaal, onderdeel ‘Cultuur & Toerisme’ (via http://www.grave.nl/internet/cultuur-en-toerisme_248/).
En als u ook wat in de omgeving van Grave wilt rondkijken, ga dan naar het onderdeel ‘Toerisme in de regio’  (zie: http://www.landvancuijk.nl/toerisme-en-recreatie/ )
Op onze website verwezen we bij Algemeen/Historie al naar de website: Grave Vestingstad (http://www.bommeltje.nl/website/vestingstad-grave/ ). Ook daar worden onder de menu-optie ‘Vestingstad Grave’ onder meer informatie gegeven over de ‘geschiedenis van Grave’, over een ‘historische wandeling’ en over ‘mooie plekjes in Grave’.

Informatie over winkeliers en over een Graafse activiteitenkalender vindt u op http://www.beleefgrave.nl