Ligging jachthaven

Toegang tot de haven:

Havenstraat 3, 5361 EK, Grave

(Postadres: Postbus 94, 5360 AB, Grave)

De jachthaven van onze watersportvereniging ligt boven de sluis, tegen het centrum van de historische vestingstad Grave. Hij ligt eigenlijk een beetje verstopt en beschut achter de voormalige scheepswerf en is daardoor vanaf de Maas nauwelijks te zien.

Wanneer U over de Maas stroomafwaarts vaart, volg dan de rivier tot net voorbij de grote hal van die (voormalige) scheepswerf (op de waterkaart recht tegenover km-paal 175) en ga daar bakboord uit. Na het nemen van de bocht ziet U recht vooruit onze haven liggen.

Wanneer U stroomopwaarts vaart en net uit de sluis bent gekomen, ziet u in de verte, op een paar streken stuurboord die grote hal van de scheepswerf liggen. Als U ca. 500 meter verderop de sluiskom uitvaart, draai dan een kwartslag naar stuurboord en U vaart dan bijna recht op de ingang van onze jachthaven af.

De haven is gelegen aan de Koninginnedijk / Havenstraat, tegen het centrum van Grave aan. Hier kunt U op loopafstand boodschappen doen (Klinkerstraat en Rogstraat), en vindt U gezellige terrasjes en restaurants.