Categorieën
Algemeen

Geslaagde werkdag

Afgelopen zaterdag heeft de eerste werkdag van het seizoen plaatsgevonden. Onder een goede opkomst, een heerlijk zonnetje en perfecte sfeer werd door eenieder (zo goed mogelijk) de handen uit de mouwen gestoken. Na afloop bleek dat wanneer iedereen z’n steentje bijdraagt er in een korte tijd een hoop werk kan worden verzet.

Zo stonden er bijvoorbeeld de navolgende taken op de agenda; het vastzetten van de steigerroosters, het herstellen van gebreken aan het speeltoestel, de verlichting van de loods, een grondige schoonmaakbeurt voor de kantine, het herstellen van diverse stukken bestrating en het verwijderen van het onkruid onder het terras.

Aan het eind van de dag kon er door het team van Marleen Peters worden teruggekeken op een prima geslaagde dag!

Onderstaand een impressie gemaakt door Albert Sanders.