Categorieën
Algemeen

Opening vaarseizoen

Onder een matige opkomst, waarschijnlijk mede te wijten aan de Palmpasenoptocht die tegelijkertijd plaatsvond, werd de opening van het vaarseizoen gehouden. Na het welkomstwoord en de wens van de voorzitter dat het voor iedereen een heel mooi vaarjaar mag worden, was het tijd voor de quiz.

Door zorg van de evenementencommissie was een quiz opgesteld die alles te maken had met de (vaar)regels op het water. Bij een aantal vragen was het toch wel even nadenken hoe de regels ook alweer waren. Er viel nog net geen vaarbewijs te verdienen maar het scheelde weinig. Wel waren er heel mooie nautische prijzen te winnen en daar werd hard voor gestreden.

Na de 40 vragen kon de balans worden opgemaakt en werden de prijzen als volgt verdeeld.
1e prijs – Ton de Laat: schoonmaak set
2e prijs – Marion Walter: spinnen verwijderaar
3e prijs – Bennie Willems: handdoek met shampoo
Overige prijzen;
Vis pannenplank – Annemarie Derksen
Sleutelhanger – Corrie Sijtsema

De troostprijs, een doos tissues, ging naar Grad Stevens. Het is niet bekend of er voldoende doekjes waren om zijn verdriet te verwerken.

En het bleef nog lang gezellig!