Categorieën
Algemeen

Opening vaarseizoen

Onder goede belangstelling is zondag 2 april het vaarseizoen geopend. Door de evenementencommissie was naast een uitstekend verzorgde catering ook nog een activiteit in de Hampoort georganiseerd. Hier kon men schieten met een kruisboog en of deelnemen aan een workshop likeur maken. Hiervoor was een verdeling gemaakt in 2 groepen. Toen ook de laatste groep omstreeks 16.30 uur terug was op de haven, kon het wedstrijdsecretariaat de prijswinnaars bekendmaken. Bij de mannen ging Walter van der Valk met de hoofdprijs aan de haal. Bij de vrouwen was dit ons jeugdlid Lonne Gunnewegh. Dit zorgde wel voor een beetje stress bij de jury omdat de hoofdprijs bestond uit een flesje likeur. Omdat dit voor een jeugdlid niet gepast is moest er nog even geshopt worden op de terugweg van de Hampoort naar de kantine. Geluk bij een ongeluk, omdat er een flesje overbleef, werd er bij de vrouwen een 2e prijs uitgereikt. Deze viel ten deel aan Gerda Stevens. Na deze plichtpleging werd overgegaan tot het openen van het vaarseizoen door het hijsen van de vlag en het uitbrengen van een toost. Toen de voorzitter, vergezeld van zijn vaste assistente Lonne de vlag eindelijk in top had, volgde nog een gezellig samenzijn.

Mirjam en Walter, het was weer top!

Narda, Lydia, Louis en Roland bedankt voor het aanleveren van de foto’s. Deze zijn te bewonderen op de fotopagina.

De gelukkige prijswinnaar bij de mannen.
Samen met Lonne in gevecht met de vlag.