Categorieën
Algemeen

Geslaagde feestavond

Afgelopen zaterdag, 1 oktober, stond de jaarlijkse feestavond op de evenementenkalender. Met een redelijk goede opkomst en de professionele muzikale omlijsting van de Misty River Band, kon de organisatie terugzien op een zeer geslaagde avond. Zeker met het herkenbare genre wat Ferdinand en de overige bandleden ons presenteerde, zorgde al snel voor een goed gevulde dansvloer en veel lachende en genietende gezichten.

Met tussendoor een snack om weer op krachten te komen, was het zomaar heel laat maar keerde iedereen tevreden huiswaarts. Het was een supergezellige avond! Mirjam, Peter en Walter alweer bedankt voor de organisatie en tevens een woord van dank voor Mirte en David voor de fijne bediening vanachter de bar!

Onderstaand een kleine impressie.

De Misty River Band