Categorieën
Algemeen

Even voorstellen, fam. Heijmans

Wij zijn Marielle en Paul beide begin 50 en hebben een zoon Tim van 22 en zijn sinds vorig jaar in het bezit van een prachtige Makma Caribbean 31. Wij zijn beide ondernemers en wonen nog in Wijchen tzt als er een juiste woning ter beschikking komt willen we verhuizen naar het mooie Grave. Voor ons is de watersport echt een mogelijkheid om tot rust te komen en te genieten, wij zullen dus erg veel op het water te vinden zijn. De vorige boot was een Maril 625 maar deze werd te klein en we wilde de mogelijkheid om een wat langere tijd aan boord te blijven, ik denk dat we daar wel in geslaagd zijn. We zijn erg blij dat we in de gezellige haven van Grave mogen liggen. Voor ons mag het nieuwe vaarseizoen morgen al beginnen.

Met hartelijke groet,

Marielle & Paul, Tim